Wat is Render Token (RNDR)?

Het Render Token verandert de wereld van de metaverse. Digitale kunstenaars en creators krijgen dankzij het rendernetwerk toegang tot een gedistribueerd en gedecentraliseerd GPU-renderservice op de blockchain. Concreet? Deel de ongebruikte rekenkracht van je telefoon of computers met andere gebruikers in het netwerk. Snel 3D-animaties renderen op de blockchain, zonder technische barrières. Maak je (tijdelijk) geen gebruik van je grafische kaart? Laat kunstenaars en developers hiervan gebruikmaken en ontvang hiervoor rewards.

Graphics Processing Unit - GPU‘s

Geen kwalitatieve video‘s of beeldmateriaal zonder een processor. De GPU, beter bekend als grafische kaart of videokaart, wordt gebruikt voor alle videotaken. Een GPU zorgt ervoor dat video‘s en animaties sneller inladen en worden weergegeven. Het renderen van beeldmateriaal kan vaak onnodig lang duren, waardoor video‘s of grafisch materiaal niet gelijktijdig laden. In de praktijk is dit tijdrovend, duur en onvoldoende schaalbaar. Tot voor kort: Render Network maakt het renderen van beeldmateriaal efficiënter, krachtiger en schaalbaar.

Gedecentraliseerde GPU‘s

Elke telefoon of computer heeft een eigen GPU. Zo kunnen wij foto‘s en video‘s zien. Maar wat gebeurt er wanneer we geen foto‘s bekijken of games spelen? Dan blijven deze GPU‘s inactief en ongebruikt. In de plaats daarvan biedt Render Token gedecentraliseerde GPU‘s aan, waarbij gebruikers inactieve GPU‘s kunnen gebruiken. Hierdoor kan iedereen van het netwerk snel hun video‘s renderen op de blockchain.

Digitale rechten beeldmateriaal

Waar bewaart een kunstenaar zijn/haar digitale kunst? Dit gebeurt op een eigen hardware, omdat kunstenaars anders niet kunnen bewijzen welk werk van hen is. Er is geen toegankelijke en universele opslaglocatie voor kunstenaars. Dankzij het Render-netwerk en de blockchaintechnologie kunnen kunstenaars hun 3D-creaties nu opslaan in dit netwerk zonder hierbij hun rechten te verliezen.

Schaalbaarheid

Een film of videogame dat niet wil laden? Een grote kans dat je GPU aan de maximale capaciteit zit. Het schalen van deze GPU-rekenkracht is lastig, zeker voor de traditionele rendertechnologieën. Elk toestel of netwerk heeft een bepaalde limiet, zelfs iCloud of andere cloudservices. De oplossing? Een gedecentraliseerd systeem waardoor GPU‘s van over de hele wereld efficiënt gebruikt kunnen worden.

Metaverse

De virtuele wereld van de metaverse bestaat uit 3D-renderanimaties en beelden. Waarom is het decentraal renderen zo belangrijk? Zodat alle gebruikers van de metaverse dezelfde animaties en beelden zien en dat deze zo snel mogelijk laden. Indien dit niet gebeurt, ervaren we de metaverse als een virtuele wereld die inefficiënt is, waarin alles traag verloopt en waarin er amper mogelijkheden zijn. Niemand wil tenslotte minuten wachten om zijn of haar digitale villa te bezoeken, toch? Het is dan ook niet verrassend dat Render Token één van onze top 10 Metaverse coins zijn.

Render Token kopen

Koop Render Token bij Coinmerce. Heb je nog geen account? Registreer je en start vandaag nog. Koop Render Token rechtstreeks via iDeal of via SEPA-overschrijving. Meld je aan krijg meteen een overzicht van alle beschikbare coins. Coinmerce biedt naast Render Token nog meer dan 200 andere cryptocurrencies aan.

Render Token nieuws

De wereld van crypto verandert iedere dag. Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe ontwikkelingen? Coinmerce deelt wekelijks het belangrijkste cryptocurrency nieuws met je zodat je niets mist!